2011-02-14 15:35:36• hírek • Szatmar.ro

A baki is része a játéknak...

Nem túlzás azt állítani - és ezt tanulmányok is alátámasztották már -, hogy a labdarúgás a legkiszámíthatatlanabb csapatsportág. Sokszor elég egyetlen hiba, a koncentráció kihagyása és néha centiken múlik egy gól, egy meccs vagy akár egy trófea sorsa. Erre a vasárnap este két remek példával szolgáltatott.

A belga élvonalbeli bajnokság 26. fordulójában a Kortrijk a Gentet fogadta. Hiába számítottak favoritnak a vendégek az idény egyik meglepetés-csapat otthonában is, sokáig nem akart összejönni az „indiánok" vezető találata. Mígnem aztán Ilombe N'Doyo beadását követően a labda utat nem talált Damien Laheye kapus kezei és lábai között. Történt ráadásul mindez a 83. percben, így a Gent megnyerte a találkozót.

Az olasz bajnokság 25. fordulójában, Torinóban került sor a Derby d'Italiára, azaz a Juventus - Interre. Az idén csak szenvedő hazaiak Alessandro Matri révén a 30. percben vezetést szereztek és ezt hősiesen őrizték, pedig az Inter mindent megtett az egyenlítésért. A Juventus nem várt segítséget kapott Samuel Eto'o-tól, a kameruni sztár ugyanis élete ziccerét puskázta el...a 89. percben.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: